Hacılar İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 536 361 6771 (Okul Müdürü)
WEB https://hacilariho.meb.k12.tr
Adres : Hacılar Mah. Hacılar Sokak No161 Bozova/ŞANLIURFA
VİZYON : * Öğrencisini bir bütün olarak gören, her öğrencinin gelişimsel süreçlerini göz önünde bulundurarak çocuğa çocuk, ergene ergen, veliye yetişkin gibi davranan, öğrencisini sorumluluk bilincine ulaşmış kişiler olarak yetiştirmeyi amaç edinmiş, gelişmiş bir kurum kültürüne sahip eğitim kadrosuyla topluma uyum sağlamış ve toplumun gelişmişlik düzeyine katkıda bulunabilecek ahlak kurallarına sahip bireyler yetiştirmek.
MİSYON : * Okulumuzda eğitim süreçlerini kullanarak öğrencilerimizde istendik davranış değişiklikleri meydana getirmek. * Öğrencilerimizin kişisel gelişimini tamamlamış bireyler olarak yetiştirmek. * Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılapları ışığında öğrenmeyi öğrenmiş, bilgisini toplumsal yaşamda kullanabilen, değişime ve gelişime ayak uydurabilen bireyler olarak yetiştirmek. * Eğitsel ve mesleki performansına ayrıca kişilerarası iletişim becerilerine özenilen bir eğitim kurumu olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler : 08:30-15:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : SOBA
Servis : Okulumuzun öğretmen ve öğrenci servisi bulunmamaktadır.
Ulaşım : Halfeti-Şanlıurfa arası çalışan minibüsler 30 dk. arayla köyümüzden geçmektedir. Ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bozova İlçe Merkezine 28 km. Şanlıurfa İl Merkezine ise 65 km. dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :